Homeruslaan 18-2

Utrecht

Huurprijs
€ 1.875,- p/maand
Status
Verhuurd

Omschrijving

Te huur:

Op een fantastische locatie in Utrecht-Oost gelegen leuk en zeer licht tweekamerappartement op de 2e en tevens bovenste verdieping, tevens beschikt de woning over een externe berging.

Via het prachtige bakstenen trappenhuis kom je boven bij de voordeur van het appartement, bij binnenkomst tref je de ruime hal met meterkast, bergkast en toegang tot de diverse ruimtes.

Aan de voorzijde van de woning tref je over de gehele breedte van het appartement de woonkamer, deze is gelegen op het Zuiden en daardoor heerlijk licht en zonnig. De woonkamer is voorzien van twee unieke erkertjes waar je heerlijk naar kunt zitten en naar buiten kan kijken.

Via de centrale gang tref je aan de achterzijde van de woning tref je de keuken welke in 2023 geheel is vernieuwd en voorzien van alle gangbare inbouwapparatuur en dubbele openslaande ramen (ook nieuw kozijn in 2023 vervangen).

Ook brengt de gang je naar de aan de achterzijde van de woning gelegen slaapkamer met badkamer en-suite, de slaapkamer heeft een deur naar het balkon dat over de gehele breedte van de woning gelegen is. Je kunt hier heerlijk genieten van de rust ondanks de centrale locatie van het appartement. De badkamer (2023) is voorzien van wastafel, handdoekradiator en een ruime inloopdouche.

De ligging van het appartement is ideaal, dichtbij het centrum van de stad, op loopafstand van de gezellige en mooie winkelstraten (o.a. de Burgemeester Reigerstraat, Nachtegaalstraat en de Adriaen van Ostadelaan), leuke horeca, het Wilhelminapark, de singels en het centrum. Kortom je woont hier heerlijk te midden van al het goeds wat Utrecht-Oost je kan bieden.

Bijzonderheden:
– Woning is niet geschikt voor woningdelers of studenten;
– Badkamer, keuken en toilet zijn in 2023 geheel vernieuwd;
– Woning is voorzien van laminaatvloer in woon- en slaapkamer;
– Borg is twee maanden;
– Parkeervergunning is mogelijk er is wel een wachtlijst, zie website gemeente;
– Eigen aansluitingen voor gas, water en licht;
– Geen servicekosten voor huurder;
– Dak in 2024 vernieuwd.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bekijk alle foto's