Van Heuven Goedhartplein 754

Utrecht

Huurprijs
€ 1.130,- p/maand
Status
Onder optie

Omschrijving

Op de 6e verdieping gelegen mooi en praktisch nieuw 2 kamer appartement.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en luxe uitgerust. Zo is er een volwaardige badkamer met instapdouche en een zwevend toilet. De keuken beschikt over een ingebouwde vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en een losse zeer ruime koel- en vriescombinatie. In de woning is een separate kast voor wasmachine en/of droger. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en zijn aangesloten op stadsverwarming. De vloeren zijn afgewerkt met een hoogwaardige PVC vloer en de muren worden wit opgeleverd. Hierdoor is de woning per direct bewoonbaar.

Let op, deze woning heeft geen eigen buitenruimte maar kan te allen tijde gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin!

The Rock is een nieuwbouw project waar jij binnenkort kan wonen. Op nog geen 9 minuten fietsen vanaf het centrum, in Kanaleneiland Noord, ontwikkelen wij 173 luxe en betaalbare appartementen.

The Rock bestaat uit twee gebouwen, blok A en blok B. Blok A bestaat uit 3 woonverdiepingen en blok B uit 7 woonverdiepingen. Tussen de twee blokken is er een binnenplein gerealiseerd met veel groen. Onder het binnenplein bevindt zich de overdekte parkeergarage met een separaat afgesloten fietsenstalling en verscheidene bergingen. De fietsenstalling is een faciliteit waar alle huurders gebruik van kunnen maken. Optioneel kan er een berging en/of parkeerplek bij de woning gehuurd worden. De parkeergarage is bereikbaar via de Beneluxlaan en met de liften welke aanwezig zijn in beide woning complexen.

Het dak van beide gebouwen zijn voorzien van zonnepanelen. De opgewekte energie wordt gebruikt voor het stroomverbruik in de algemene ruimten waardoor servicekosten laag gehouden worden. Hierdoor wordt er bijgedragen aan de duurzaamheid binnen het complex.

Bekijk alle foto's