Beheer

Beheer van vastgoed is een zaak van vertrouwen, of het nu gaat om woningen, kantoren of commerciële ruimte. QUUP Vastgoed onderscheidt zich in het beheer door persoonlijke aandacht, voor zowel de huurder/gebruiker als voor de opdrachtgever.

Omdat QUUP een platte en efficiënte organisatie is kunnen wij dit ook waarmaken.

Verhuur

Zowel op het gebied van (grootschalige) projectmatige verhuur als de verhuur van particuliere woningen of appartementen heeft QUUP een bewezen track-record.

Verhuur onder de leegstandswet of verhuur van een (nieuwbouw)project in Utrecht of omgeving? Neem contact op met onze afdeling verhuur voor de mogelijkheden. 

Ontwerp & ontwikkeling

Het landschap voor (her)ontwikkeling is de laatste jaren sterk veranderd. Nieuwe uitdagingen, nieuwe eisen en co-creatie zijn gemeengoed geworden. Van ontwerp tot after-sales is QUUP vastgoed uw partner in herbestemmen en ontwikkelen van nieuwe en bestaande locaties.
Wij zoeken dan ook altijd nieuwe panden of locaties ten behoeve van projectontwikkeling.

Onderhoud

Uitvoeren van mutatiewerkzaamheden voor de verhuurder, het snel verhelpen van storingen en het uitvoeren of begeleiden van groot onderhoud.

Daarnaast biedt QUUP een serviceabonnement voor dagelijks onderhoud bij huurders voor een vast bedrag per maand. Voor informatie over het serviceabonnement neem contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch op 030-7510641.